Omscholing in crisistijd: kies VOOR JOU relevante opleidingen

Omscholing in crisistijd kies VOOR JOU relevante opleidingen door Tony de Bree

Omscholing in crisistijd: kies VOOR JOU relevante opleidingen.

Goedemorgen. 

Alle traditionele grote opleidingsinstituten zetten weer miljoenen Euro’s in om je over te halen om ‘een kennisupdate te doen’. Waarom? Omdat zij hun bestaande business model en verdienmodel natuurlijk lekker voort willen zetten. En dat is op zich ook wel logisch. Waarom? 

  1. De eigenaren verdienen er zelf bakken met geld aan.
  2. Ze hebben dure top-locaties.
  3. Ze hebben duur personeel.
  4. Ze huren dure ‘oude normaal’ docenten en profs in.
  5. Ze zijn gewend om veel geld te verdienen met mensen die hun opleiding zelf niet hoeven te betalen.

Mijn gratis leeradvies: niet doen.  

 Meer: ‘Wat is de on-demand economie?’, Wat is on-demand learning?’, ‘Wat zijn future skills voor online starters?’‘Video marketing voor online starters’‘Wat is a A la carte leren?’‘Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek?’ 

Waarom niet? Omdat je nu alleen maar voor jou relevante opleidingen en cursussen moet volgen

Wat je nu echt nodig hebt is persoonlijk right-skilling op maat, in je eigen tempo en van mensen die het beste met jou voor hebben en die relevant, van betekenis voor jou willen zijn.  En daar hoort ook de juiste persoonlijke coach bij.  Zoals ik er zelf ook een heb gehad. Was super.

Wil jij eerlijk on demand persoonlijk werkadvies & leeradvies op maat?

Je moet het zelf weten, maar als je echt wilt weten wat voor jou de beste werkmarkt-optie is met de meeste slaagkans, welke opleidingen offline & online je daarvoor snel, goed en goedkoop kunt volgen waar je morgen mee kunt beginnen, whatsapp of bel me dan op 06-34387806.

Nog een prettige dag!
Tony de Bree

p.s.
Je kunt me hier ook volgen op LinkedIn of op Instagram.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

23 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!