Gratis werkadvies voor online starters & zzp’ers op basis van je LinkedIn profiel Bijgewerkt: 10 November 2023

Werkadvies voor online starters en zzpers op basis van je linkedin profiel door Tony de Bree - 4

Gratis werkadvies voor online starters & zzp’ers op basis van je LinkedIn profiel.

De wereld om ons heen verandert snel sinds het begin van de Covid-19 pandemie. Dit heeft ook gevolgen voor rol en functies in verschillende bedrijven en voor de benodigde soft- en hard skills.

Ben je benieuwd wat de toekomst van werk voor jou als online starter & zzp’er in 2022 in De Online Kluseconomie zou kunnen zijn en welk A la carte hybride leerprogramma met welke modules jou ‘just-in-time’ en op maat kan helpen bij de volgende stap als zelfstandig ondernemer op de arbeidsmarkt in verschilllende rollen?

Meer: Wat is on-demand learning?, Wat is persoonlijk right-skilling?, Wat is e-learning nu echt?,Wat is jezelf toekomstbestendig maken? & ‘Omscholing in crisistijd: kies voor jou relevante opleidingen’  

Ik hoor graag wat je dromen zijn, kijken naar je achtergrond en mogelijkheden en geef je vrijblijvend een passend on-demand werkadvies.

JA, IK WIL GRAAG GRATIS ON-DEMAND WERKADVIES ONTVANGEN OP BASIS VAN MIJN LINKEDIN-PROFIEL

  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

  You might like

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Van: Tony de Bree

  KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

  error: Content is protected !!