Wat is E-learning?

Wat is e-learning door Tony de Bree

Hey hoe gaat het met je vandaag?

E-learning is zeker tijdens Corona enorm hot. Maar als je zo online kijkt zie je dat er heel veel misverstanden en verkeerde definities in omloop zijn. Dus hier is de echte definitie van e-learning:

Elearning is een Engelse term voor online leren. Bij e-learning leer je op een interactieve manier via een computernetwerk, tegenwoordig meestal Internet of offline op je laptop of desktop-PC. 

Hoe weet jij dat, Tony? 

Ik heb me vanaf 1982 t/m 1993 in verschillende functies en rollen waaronder als programma manager e-learning voor ICT-skills bezig gehouden met het ontwerpen en op grote schaal uitrollen van verschillen vormen van e-learning, van multi-mediale individuele leerprogramma’s (zie hier). 

Lees meer: ‘Wat is a la carte leren?’ en ‘Omscholing in crisistijd: kies voor jou relevante opleidingen’   

Meer weten over hoe jij e-learning in je online bedrijf kunt gebruiken?

Meer weten hoe jij met e-elearning online geld kunt verdienen en online kosten kunt besparen, aarzel dan niet om me te bellen via Skype op tony.de.bree of Whatsapp via 06-34387806.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Je kunt me hier ook volgen op LinkedIn of op Instagram.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

4 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl