Video marketing voor online starters

Video marketing voor online starters door Tony de Bree

Video marketing voor online starters.

Sinds het begin van de Corona-pandemie in 2020 is video marketing en zijn video marketing skills die daarmee te maken hebben nog veel belangrijker geworden dan daarvoor als je succesvol online wilt starten, vanuit huis online geld wilt verdienen of je online business wilt groeien & schalen.   

Wat is video marketing?

Video marketing betekent verschillende soorten video’s inzetten om je merk, product of dienst te promoten en te vermarkten op verschillende media waaronder, t.v. en op het Internet. Videomarketing kun je inzetten via je eigen touchppoints en/of kanalen zoals je eigen websites of via touchpoints en kanalen van derden zoals sociale media. 

Meer: ‘Wat is een pitchvideo?’ , ‘Wat is lokale marketing?’‘Wat is lokale video marketing?’‘Video marketing voor startups & ‘Wat is de virtuele eenmanszaak?’ 

Video marketing is een belangrijk onderdeel van digital marketing en van content marketing. En van mijn eigen nieuwe online verdienmodel sinds het begin van de Corona-pandemie. Ik gebruik net als veel andere ondernemers zelf veel verschillende soorten video’s voor mijn eigen video sales & marketing activiteiten en help mijn klanten hetzelfde te doen.

Op deze site zie je een aantal voorbeelden en mijn nieuwe site www.tonydebree.online staat zelfs hele maal vol met verschillende soorten online video’s waaronder online tutorials en voorbeelden van online cursussen.

Meer weten over hoe jij snel de juiste video marketing skills kunt leren inclusief social video marketing op LinkedIn en YouTube? Stuur me dan nu een e-mail via dit formulier of via de contactbutton rechtsonder op deze site.

Later.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@ikstartonline@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.