Wat is AI-ondersteund schrijven?

Wat is ai-ondersteund schrijven door Tony de Bree -kl4

Wat is AI-ondersteund schrijven?

AI-ondersteund schrijven heeft door de democratisering van AI online een enorme vlucht genomen. Het verhoogt je creativiteit en productiviteit op een aantal manieren zoals Tony de Bree op dit blog uitlegt.

Wat is AI-ondersteund schrijven?

AI-ondersteund schrijven is het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI) software in de Cloud waaronder chatbots als ChatGPT, Google Gemini en Microsoft Bing om het schrijven te verbeteren.

Sinds 2022 gebruik ik AI op verschillende manieren bij het schrijven gebruiken waaronder:

✔️ Klantonderzoek: je kunt AI-tools gebruiken om snel online onderzoek te doen naar de problemen en behoeften van jouw specifieke doelgroep, van jouw specifieke niche, van jouw ‘digital blue oceans’.

✔️ Creatieve tekstgenerering: je kunt AI-tools gebruiken om creatieve teksten te genereren in veel vesrchillende vormen, zoals verhalen, gedichten, blogs, columns, businessplannen of welke andere vorm van digital producten dan ook.

✔️Grammatica en spellingcontrole: AI-tools kunnen worden gebruikt om grammaticale en spellingfouten te detecteren en te corrigeren. Dit kan een tijdrovende taak zijn voor mensen, maar AI kan het snel en nauwkeurig doen.

✔️ Schrijfstijlsuggesties: je kunt AI-tools kunnen gebruiken om suggesties te geven voor het verbeteren van je schrijfstijl. Voorbeelden zijn het aanbevelen van sterkere woorden, een duidelijkere structuur of een meer overtuigende toon. Ik schrif bv hele lange zinnen. Di kun je met de juiste Ai-tools inkorten bv.

✔️ Vertalingen maken: je kunt verschillende AI-software gebruiken om vertalingen te maken van je eigen content of van met AI-gegeneerde content.

Meer: Online AI-trends, ChatGPT en de arbeidsmarkt & Boek Tony de Bree als spreker

Conclusies.

AI-ondersteund schrijven bied mij en dus ook jou mede door de democratisering van AI enorme voordelen om AI in te zetten om snel en op tijd relevante content voor jouw klanten te schrijven op basis van je eigen relevante kennis en ervaring. Het helpt je dus net zoals het mij en mijoenen online AI-entrepreneurs sinds 2022 om je werk foutloos, stijlvol, creatief en vooral uniek te maken.

AI-ondersteund schrijven is niet voor niets een snelgroeiend online trend voor zzp’ers, startups, scale-ups en mkb-bedrijven met een enorme impact op de arbeidsmarkt includief de online klusmarkt.

Maak direct in afspraak.

Wil jij morgen starten met AI-ondersteund schrijven voor jouw offline of online business met een persoonlijk leerplan op afroep of andere vragen of behoeften, stuur me dan hier een email, bel me op 063487806 of nog beter, stuur me eerst een WhatsApp-bericht, oké? Dan maken we meteen een afspraak voor vrijblijvend leeradvies.

Met vriendelijke groet, Tony de Bree

p.s. Let’s contect op LinkedIn  en volg me op Instagram (ik doe niets meer op X).

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!