Wat is digital marketing?

Wat is digital marketing door Tony de Bree - 3

Digital marketing, Internet marketing of online marketing speelt een belangrijke rol bij succesvol online starten en vooral ook online geld verdienen. Wat is ‘digital marketing’ eigenlijk?

“Digitale marketing is het onderdeel van marketing dat gebruikmaakt van op internet en online gebaseerde digitale technologieën zoals smartphones, laptops, desktopcomputers en andere digitale media en platforms om je oplossingen, je producten en diensten te promoten”.

Binnen digital marketing kun je een aantal categorieen onderscheiden:

 1. Content marketing.
 2. Niche marketing.
 3. Mobile marketing.
 4. Social media marketing.
  • Facebook marketing.
  • Instagram marketing.
  • LinkedIn marketing.
  • Tiktok marketing.
  • Twitter marketing.
 5. Video marketing.
 6. Visual marketing.

Een aantal van deze categorieen overlappen elkaar. Mis je een onderwerp? Stuur ons dan even hier een email.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!