Wat is content marketing?

Wat is content marketing door Tony de Bree

Content marketing speelt een belangrijke rol bij het online starten en vooral ook bij online geld verdienen. Wat is ‘content marketing’ eigenlijk?

“Content marketing is een vorm van digital marketing gericht op het creëren, publiceren en distribueren van content voor een gericht online publiek.”

Er zijn verschillende soorten content die je kunt inzetten als je online wilt starten en online succesvol wilt zijn waarvan visual content steeds belangrijker wordt ten koste van tekst waarbij foto’s van mensen het altijd goed doen.

Weten hoe jij succesvol online kunt starten, groeien en schalen met digital marketing en content marketing?

Als u meer wilt weten over hoe jij succesvol online kunt starten en online kunt groeien en schalen met digital marketing en content marketing, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn en volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.