Wat is chatbotmarketing?

wat is chatbotmarketing door Tony de Bree

Wat is chatbotmarketing?

Chatbotmarketing wordt online een steeds belangrijker onderdeel digital marketing. Wat is chatbotmarketing?

Chatbotmarketing is een digital marketing techniek die door bedrijven wordt gebruikt om producten en diensten te promoten met behulp van chatbots. Deze computersoftwareprogramma’s kunnen communiceren met gebruikers door vooraf ingestelde scenario’s toe te passen of AI te implementeren. Bedrijven kunnen marketingchatbots gebruiken op hun website, Facebook Messenger en andere berichtenplatforms, zoals WhatsApp en Telegram”.

Voordelen van chatbotmarketing:

– 7/24 online.

– Hogere mate van engagement.

– Genereert leads.

Meer: Wat is de online shakeout?, Wat is ChatGPT? & Wat is een chatbot?

– Segmenteert klanten.

– Handelt klachten af.

– Levert veel nuttige data en informatie op.

– Genereert veel extra inkomen.

Meer blogs: chatgpt voor ondernemers

Maak nu een afspraak als jij

Meer weten over hoe jij snel de online shake-out kunt overleven en online geld kunt verdienen met chatbots en chatbotmarketing? Maak dan nu een afspraak met me via dit formulier.

Mvg
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!