ChatGPT en de arbeidsmarkt – Komt er een onvoorziene golf van ontslagen in finance? Ja dus.

Chatgpt en de arbeidsmarkt komt er een onvoorziene golf van ontslagen in finance ja dus door Tony de Bree op www.ikgaonlinestarten.nl

ChatGPT en de arbeidsmarkt – Komt er een onvoorziene golf van ontslagen in finance? Ja dus.


Werknemers in de finance sector zien ChatGPT niet als een bedreiging, hoewel ze dat wel zouden moeten doen.

Finance is de op één na grootste sector op marketing na waar werknemers en werkgevers van mening verschillen over hoe de ChatGPT-technologie het aantal arbeidsplaatsen zal verminderen. Veel Finance professionals bij grote bedrijven zien ChatGPT niet als een bedreiging, hoewel ze dat wel zouden moeten.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8.99

Waarom? Uit recent onderzoek blijkt dat slechts 14% van de werknemers in de finance sector vreest dat ChatGPT zal worden gebruikt om het aantal medewerkers en de kosten in hun bedrijf te verminderen met alle mogelijke gevolgen van dien voor de toekomst van hun eigen werk.

Echter, 22% van de werkgevers in de finance en vermogensbeheerindustrie overweegt dit als een optie als ze ChatGPT en op Open-AI gebaseerde technologieën zouden introduceren in hun bedrijf.

Lees ook: De grote AI-ontslaggolf, ChatGPT en de arbeidsmarkt & ChatGPT prompt engineering

Als je slim bent en je bent een zelfstandige financial professional, dan doe je zelf daar ook wat aan. Niet door dure klassikale opleidingen te volgen, maar op een andere manier zoals ik en miljoenen anderen wereldwijd doe en heb gedaan: A la carte en waar je ook maar wilt….en in een veel kortere tijd. Hoe? Met AI leren gebruiken op maat waar en wanneer je maar wilt. Hybride Remote, incompany of waar dan ook.

download-823x978-5-1

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8,99

Inclusief multiple-choice test, checklists & gratis virtual class

Maak een afspraak.

Wil jij weten hoe jij snel ChatGPT en andere OpenAI Apps kunt leren gebruiken in jouw eigen, specifieke rol of functie binnen Finance, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af hoe je dat snel en on-demand kunt leren.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De foto boven dit blog is een voorbeeld van met AI genereerde afbeeldingen. Met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!