Wat is je kostenstructuur?

Starter Model Canvas© - Kostenstructuur - door Tony de Bree

Een tweede belangrijk onderdeel van succesvol online gaan starten, online geld gaan verdienen en overleven in je Starter Model Canvas, van je ‘bottom line’, is je kostenstructuur. Wat is dat, je ?’

De kostenstructuur beschrijft alle kosten die worden gemaakt om succesvol te kunnen ondernemen. Daarbij worden twee soorten kosten onderscheiden: noodzakelijke en niet-noodzakelijke kosten. 

Lees ook: ‘Business planning’, ‘Wat is het Starter Model Canvas(c)?’ & ‘Wat is bedrijfsfinanciering 2.0?’

Meer weten over hoe jij je kostenstructuur zo goed mogelijk kunt inrichten?

Wil je meer weten over hoe jij de beste kostenstructuur voor jouw online bedrijf opstelt of je bestaande kostenstructuur aanpast om succesvol online te kunnen overleven en daarna te kunnen groeien en schalen, email dan via dit formulier je mobiele nummer en de link naar je linkedin-profiel. Dan maken we direct een afspraak voor een online intakegesprek.

Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

3 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.