Een online bedrijf financieren

Een online bedrijf financieren.

In tegenstelling tot wat de KvK en banken zoals de Rabobank en andere externe financierders je willen doen geloven, zijn dit de drie vragen die je op het gebied van bedrijfsfinanciering voor jezelf moet beantwoorden als je succesvol een online bedrijf wilt starten en succesvol online wilt groeien en schalen zonder in financiele problemen te komen:

Weten hoe jij het beste je online bedrijf kunt financieren? 

Als je meer wilt weten over hoe jij je online bedrijf kunt starten zonder je onnodig extern in de schulden te steken, neem dan nu contact met me op door dit formulier in te vullen. 

p.s.

Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!