Wat is de on-demand economie?

Wat is de on-demand economie door Tony de Bree

Wat is de on-demand economie?

Vanaf de start van Internet en nog meer sinds het begin van de Corona-pandemie is de economie steeds meer een on-demand economie geworden. Wat is de on-demand economie?

De on-demand economie is een voornamelijk digitale economie waarin mensen steeds meer diensten en producten op afroep (just-in-time) willen kunnen bestellen, geleverd krijgen en willen gebruiken.  

Het maakt niet uit of het om bestellen, leveren en gebruiken van fysieke goederen gaat of om digitale diensten en digitale producten. Het moet allemaal onmiddellijk en ‘on-demand’.

Lees ook:  Wat is de online kluseconomie?,  &  Luister eerst naar dit luisterboek

Maak vandaag een afspraak over hoe jij succesvol online kunt starten, groeien en schalen in de on-demand economie. 

Wil je meer weten over hoe jij succesvol geld kunt verdienen en geld kunt besparen in de on-demand economie naast je vaste baan of als zelfstandig ondernemer? Stuur me dan hier een mail of bel me op 06-34387806 voor een vrijblijvend gratis kennismakingsgesprek.

Later.
Tony de Bree

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

18 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!