Wat zijn digitale producten?

Wat zijn digitale producten door Tony de Bree

Sinds het begin van de Covid-19-crisis heb ik, net als veel eigenaren van kleine bedrijven, mijn bedrijfsmodel en vooral mijn verdienmodel snel moeten veranderen. Daarbij spelen online diensten op maat en het maken en verkopen van digitale producten een doorslaggevende rol.

Maar wat zijn digitale producten eigenlijk?

Digitaal producten, ook wel digitale goederen of e-goederen genoemd, zijn immateriele goederen die in digitale vorm bestaan. Voorbeelden zijn e-books, software, downloadbare muziek, luisterboekn, audioboeken, video’s, afbeeldingen, online tutorials, logo’s, checklists, digitale planners, checklists, werkboeken en canvassen zoals het Starter Model Canvas .

Lees:  ‘Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie in 2021?’”Wat is persoonlijk right-skilling?’‘Wat is jezelf toekomstbestendig maken?’‘Hoe overleef je als zelfstandig consultant, trainer en coach de tweede lockdown?

Weten hoe jij succesvol online kunt starten, groeien en schalen met digitale producten? 

Als u meer wilt weten over hoe jij vanuit huis geld kunt verdienen met digitale producten als e-books of software, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

2 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op