Wat is je online verdienmodel?

Starter Model Canvas© - Verdienmodel - door Tony de Bree

Het belangrijkste onderdeel van succesvol online gaan starten, online geld gaan verdienen in je Starter Model Canvas, van je ‘bottom line’, is je online verdienmodel. Wat is dat je online verdienmodel?

Online verdienmodel (Ook wel: online revenue model genoemd). Je online verdienmodel is de manier waarop je bedrijf online inkomsten, online kasstromen genereert.

Lees ook: Wat is de online gig economy? Wat is het Starter Model Canvas©?  Wat is bedrijfsfinanciering 2.0?

In de praktijk blijkt dat je voor het online gaan starten en online groeien en schalen met ICT en je met je eigen virtuele organisatie, je virtuele eenmanszaak, bijna nooit externe financiering nodig hebt. Zeker niet als je goed naar je online verdienmodel blijft kijken en je richt op het alleen maken van noodzakelijke kosten om die positieve cashflows te produceren met verschillende online inkomstenstromen van snel betalende online klanten. Virtuele diensten en digitale producten zoals eBooks, spelen daar een belangrijke rol bij. 

Meer weten over het beste online verdienmodel voor jou?

Wil je meer weten over hoe je het beste online verdienmodel voor jouw online bedrijf opstelt, email me dan via dit formulier je mobiele nummer en de link naar je linkedin-profiel. Dan maken we direct een afspraak voor een online intakegesprek.

Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!