Wat is on-demand learning?

Wat is on-demand learning door Tony de Bree

Wat is on demand learning?

Traditionele ‘groeien-moet’ opleidingsinstituten inclusief hogescholen, universiteiten en business schools bieden sinds het begin van de Corona-pandemie veel ‘online onderwijs’ programma’s aan. Vaak met dezelfde groepsgewijze leervormen en met frontaal lesgeven, maar dan online. En meestal kun je slechts op een bepaald moment starten met een standaard leertraject. Weinig keus dus.

On-demand learning biedt daar een flexibele, effectieve en efficiente oplossing op maat voor.

Wat is on-demand learning?

On-demand learning is leren op het juiste moment (just-int-time) voor jou als persoon. Dat wordt mogelijk gemaakt door kennis, ervaring en informatie in verschillende vormen online en offline en met verschillende media te gebruiken.

Lees ook: ‘Wat is de  digitale economie’?’‘Wat zijn ‘zombie opleidingen’?’‘Wat is persoonlijk right-skilling?‘Wat is ‘digital right-skilling?’‘Wat is e-learning?’‘Wat is een ‘online tutorial’?’ & ”Wat is ‘A La Carte leren’?’ 

On-demand learning offline en online is een belangrijke trend in de social distancing economie en zal ook een belangrijke trend daarna blijven.

Maak vandaag nog een afspraak en start met jouw on-demand learning traject.

Als je meer wilt weten over hoe jij snel relevante skills en kennis on-demand kunt leren om succesvol online te kunnen starten, groeien en schalen.  In je eigen tijd en je eigen tempo, aarzel dan niet om mij te bellen of te appen op 06-34387806, of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!