Online starten in 5 stappen

Online starten in 5 stappen door Tony de Bree

Sinds ‘Geld verdienen met jezelf’ is uitgekomen is er voor en door verschillende soorten online starters, docenten, consultants en business coaches en door mijzelf veel materiaal ontwikkeld voor coaching, masterclasses en workshops en als extra zelfstudiemateriaal en cases.

Daaruit is o.a. een 5-stappenplan naar voren gekomen om succesvol online te starten en online geld te verdienen: ‘De Starters Blueprint©’

Lees ook: ‘7 digitale trends voor ondernemers in 2021’, ‘Wat zijn digitale diensten?, Wat zijn digitale producten? & ‘Online starten? Luister eerst naar dit luisterboek‘.

Wat is ‘De Starters Blueprint©’?

‘De Starters Blueprint©’ is een 5-stappenaanpak op basis van hoofdstukken uit ‘Geld verdienen met jezelf’, aangevuld met nieuw materiaal in verschillende vormen voor online starters, consultants, trainers en (business) coaches.

Waaronder nieuwe checklists, nieuw zelfstudiemateriaal en nieuwe opdrachten bij ieder van de belangrijkste hoofdstukken.

De 5-stappen in ‘De Starters Blueprint©’ zijn:

  • Doe je huiswerk (hfstk 6).
  • Kies je projecten (hfstk 7).
  • Kies je unieke business model (hfstk 8).
  • Stel je oplossing samen (hfstk 9).
  • Vermarkt en verkoop je oplossing (hfstk 10-11).

Leren hoe jij snel in 5 stappen online kunt starten?

Als je meer wilt weten over hoe jij snel snel in 5 stappen online kunt starten in deze crisistijd, aarzel dan niet en bel me op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s. Volg me op LinkedIn, op Instagram en op Twitter: @ikstartonline@2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!