Bedrijfsfinanciering

In tegenstelling tot wat de KvK en banken zoals de Rabobank en andere externe financierders je willen doen geloven, zijn dit de drie vragen die je op het gebied van bedrijfsfinanciering voor jezelf moet beantwoorden als je succesvol online wilt starten en succesvol wilt groeien en schalen zonder in financiele problemen te komen:

Advies over hoe jij het beste je bedrijf kunt financieren? 

Als je meer wilt weten over hoe jij online kunt starten zonder je onnodig zwaar extern in de schulden te steken, neem dan nu contact met me op door dit formulier in te vullen. 

p.s.

Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

10 Comments

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.