De 13 bouwstenen van het Starter Model Canvas©?

Wat is het starter model canvas - door Tony de Bree

View Post

De 13 bouwstenen van het Starter Model Canvas©.

Het Starter Model Canvas© kent 13 verschillende bouwstenen om je onderneming ‘lean & mean’ te organiseren en als je dat wilt te veranderen. 

Met het Starter model Canvas© maak je een ondernemingsplan op 1 Atje A4 inclusief je eigen organisatie en je unieke zakelijke ecosysteem. Mensen en bedrijven die samen met jou de oplossing voor jouw nicheklanten samenstellen en leveren. 

Lees ook: ”Wat is de digitale economie?’, Wat is de gig-economie?’, ‘Wat is de virtuele organisatie?’, ‘Wat zijn digitale diensten?’, ‘Wat zijn digitale producten” & ‘Bedrijfsfinanciering voor starters’ 

Meer weten over hoe jij het Starter Model Canvas© kunt gebruiken om online, offline of hybride te starten? 

Wil je meer weten over hoe jij het Starter Model Canvas© kunt gebruiken om online te starten en online te groeien en te schalen, email dan via dit formulier je mobiele nummer en de link naar je linkedin-profiel. Dan maken we direct een afspraak voor een online intakegesprek.

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.