Wat is bedrijfsfinanciering 2.0?

Wat is bedrijfsfinanciering 20 door Tony de Bree

Als je succesvol online wilt ondernemen en als je succesvol online wilt ondernemen in de betekeniseconomie als duurzame ondernemer, doe je aan bedrijfsfinanciering 2.0:

Wat is bedrijfsfinanciering 2.0:

Bedrijfsfinanciering 2.0 betekent dat je met je bedrijf aan je financiële en organisatorische verplichtingen kunt voldoen en kunt blijven voldoen op basis van zoveel mogelijk interne financiering op basis van positieve kasstromen van winstgevende klanten. 

In ons Starter Model Canvas, is bedrijfsfinanciering 2.0 het resultaat van 1) je online & offlline inkomstenstromen, je online & offline verdienmodel, 2) je kostenstructuur met je noodzakelijke kosten en 3) je financieringsstrategie. Waarbij die laatste categorie dus zoveel mogelijk interne financiering is.

En dat kan ook prima als je bv online/digitale diensten aanbiedt, digitale producten verkoopt en een lean & mean virtuele eenmanszaak als organisatievorm hebt.

Meer weten ook bedrijfsfinanciering 2.0?

Wil je meer weten over of en hoe jij  online kunt starten, je online business kunt groeien en schalen of kunt overleven en online geld kunnen verdienen met b.v. online diensten en digitale producten, email dan via dit formulier je mobiele nummer en de link naar je linkedin-profiel. Dan maken we direct een afspraak voor een online intakegesprek.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!