Wat is betekenisvol ondernemen?

Wat is betekenisvol ondernemen door Tony de Bree

Goedemorgen,

een van de gevolgen van de coronacrisis is dat we veel tijd besteden aan onze missie, aan onze ‘why’. We willen van relevant, van betekenis zijn voor onze omgeving. Daarom wordt er veel gesproken over ‘betekenisvol ondernemen’. Wat is dat betekenisvol ondernemen?

Betekenisvol ondernemen betekent dat je de mens waaronder je klanten, de natuur én een redelijke winst centraal laat staan in de manier waarop je online en offline onderneemt.

Lees meer: ‘Wat is a la carte leren?‘, ‘Wat is bedrijfsfinanciering 2.0?’ & ‘Hoe kies ik de voor mijn als online starter beste rechtsvorm?’

Meer lezen over groeien zonder te groeien en betekenisvol ondernemen in de praktijk tijdens deze crisis, bookmark dan deze blogs.

Succes en houd je aan de 1,5 afstand, ok?
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

1 Comment

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op