Wat is visual content?

Wat is visual content door Tony de Bree

Visual content of te wel in het Nederlands ‘visuele inhoud’ is belangrijk als je succesvol online wilt gaan starten en vervolgens je online business wilt gaan laten groeien en schalen met je virtuele eenmanszaak.

Wat is visual content, visuele inhoud eigenlijk?

Visuele inhoud is online inhoud die voornamelijk op afbeeldingen en ook steeds meer op video’s is gebaseerd. Veel voorkomende vormen van visuele inhoud zijn foto’s, afbeeldingen, diagrammen, grafieken, infographics, mockups, isometrische tekeningen, online video’s, screenshots, memes en animaties. 

Lees:  ‘Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie in 2021?’”Wat is persoonlijk right-skilling?’‘Wat is jezelf toekomstbestendig maken?’‘Hoe overleef je als zelfstandig consultant, trainer en coach de tweede lockdown?

Visuele content is een belangrijk onderdeel van je digitale marketingplan en wel speciaal van je content marketing op je eigen website(s) of op verschillende sociale media met je social media marketing.

Weten hoe jij succesvol online kunt starten, groeien en schalen met digital marketing en vooral visual content?

Als je meer wilt weten over hoe jij succesvol online kunt starten en online kunt groeien en schalen met digital marketing en visual content, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!