Groei, schaal en transformeer je bedrijf met AI met het AI-Model Canvas

Groei, schaal en transformeer je bedrijf met AI met het AI-Model Canvas van Tony de Bree - mockup - 2

Groei, schaal en transformeer je bedrijf met AI met het AI-model Canvas.

Om snel een succesvol AI gedreven bedrijf te kunnen worden, heb je nieuwe methoden en hulpmiddelen nodig om snel je bedrjf te kunnen transformeren met behulp van A.I. Daarvoor is het AI Model Canvas© gemaakt.

Persoonlijke-ontwikkeling-in-crisistijd-Zo-maak-je-snel-een-relevant-ontwikkelingsplan-door-Tony-de-Bree-def

Persoonlijke ontwikkeling in crisistijd

Zo maak je snel een relevant persoonlijk ontwikkelingsplan

$8.99

Wat is het AI-Model Canvas©?

Het AI-Model Canvas helpt je bij het ontwerpen & implementeren van een holistisch AI-gedreven businessmodel. Het AI Model Canvas© bestaat uit het totale AI gedreven Business Model op één A4, inclusief het AI gedreven organisatieontwerp, het AI gedreven business ecosysteem en 10 andere bouwstenen waaronder de bottom-line: het verdienmodel, de kostenstructuur en de externe financieringsstrategie.

In totaal heeft het 12 bouwstenen. Waarmee je geintegreerd de AI-Powered Company & de AI-Powered Bank kunt realiseren.

Meer: Generatieve AI, AI gedreven organiseren? & ChatGPT en de arbeidsmarkt

De snelle ontwikkeling van AI vraagt om nieuwe hulpmiddelen en methoden oor AI gedreven digitale transformatie, AI transformatie van je organisatie en AI gedreven nieuwe business modellen. Inclusief het geintegreerd implementeren van een nieuw AI-gedreven business model, een AIgedreven organisatieontwerp en een ai gedreven business ecosysteem inclusief je leveranciers, strategische partners en online freelancers, adviseurs, trainers & consultants.

En daar kan je het AI-Model Canvas© voor gebruiken inclusief een aantal andere praktische hulmiddelen waaronder het AI Transformatiecanvas©. Om je bedrijf snel te laten groeien en schalen met behulp van AI.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8.99

Maak een afspraak.

Maak snel een belafspraak als je snel A la carte online of in-company wilt leren hoe je met het nieuwe AI Model Canvas© je bedrijf snel en geintegreerd AI gedreven kunt maken met een nieuw AI gedreven business model inclusief een aligned AI gedreven organisatieontwerp. Bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Je kunt me ook hier een email sturen of een pm via LinkedIn als je dat liever wilt natuurlijk.

Later.
Tony de Bree

p.s. De foto boven dit blog is een van de voorbeelden van een mockup. Een ander voorbeeld van generatieve AI naast de met AI genereerde afbeeldingen met o.a. Midjourney en Dall-E of daarop gebaseerde zogenaame ‘AI content generators’.

p.p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op X in het Nederlands: @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!