Inhoudsopgave e-book ‘Geld verdienen met jezelf’

inhoudsopgave e-book geld verdienen met jezelf - Tony de Bree

View Post

Inhoudsopgave e-book ‘Geld verdienen met jezelf’

Morgen, ‘Geld verdienen met jezelf’ is een praktisch boek en dat geldt ook voor het bijgewerkt luisterboek.

Hieronder wordt een overzicht gegeven van de inhoud van het boek, het e-book en het luisterboek en wat je er mee kunt.

Inhoudsopgave ‘Geld verdienen met jezelf’:
Voorwoord
1. Geen paniek
2. Van medewerker tot ondernemer
3. Twintig tips om meer te doen in minder tijd
4. Negentien tips om slim thuis te werken
5. Tony’s elf gouden regels voor succes
6. Doe je huiswerk

Meer‘Wat is de on-demand economie?’, Wat is on-demand learning?’, ‘Wat zijn future skills voor online starters?’‘Video marketing voor online starters’,  Wat is de virtuele eenmanszaak?’, ‘Wat is het Starter Model Canvas©?’ en ‘Wat is a A la carte leren?’

7. Kies je projecten
8. Kies je unieke businessmodel
9. Stel je oplossing samen
10. Vermarkt en verkoop je oplossing
11. Je product of dienst promoten met online marketing
12. Eenenzeventig manieren om slim geld te verdienen
13. Kom uit je luie stoel en ga aan de slag!

Samenvatting.

Ieder hoofdstuk staat vol met praktische voorbeelden, vragen en kleine opdrachten uit veel verschillende takken van sport en niches. Waaronder veel activiteiten waar je als thuiswerker en/of online starter online geld mee kunt verdienen en geld mee kunnen besparen.

Je wordt stap-voor-stap door de verschillende hoofdstukken geleid totdat je je eigen ideeen hebt uitgewerkt en klaar bent om als deeltijdonline-ondernemer of fulltime online starter aan de slag te gaan.

Het Internet speelt een belangrijke rol, maar niet zozeer alleen zoals vaak  wordt gezegd om je producten en diensten ‘te verkopen’, maar om van buiten naar binnen vanuit je klanten gezien echte oplossingen te bieden en om slim en snel partners te vinden bij je in de buurt online en/of offline om mee samen te werken en om slim en goedkoop producten en diensten in te kopen. 

“Goed inkopen is net zo belangrijk als goed ‘verkopen'”. 

Ik gebruik het werkboek en de formulieren zelf ook nog steeds om regelmatig en snel te ‘pivoten’: mijn online business model en online verdienmodel aan te passen tijdens deze coronacrisis.

Daarbij je altijd van buiten naar binnen met de 6 stappen uit de Starters Blueprint© (hoofdstukken 6 t/m 11) in combinatie met het Starter Model Canvas©

Nog een prettige dag.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like