Wat is online business planning?

Wat is een online businessplan - door Tony de Bree

View Post

Goedemorgen,

als je online of wilt gaan starten als zelfstandig ondernemer met je virtuele eenmanszaak of als je je bestaande online businessplan moet aanpassen vanwege een crisis zoals b.v. Corona, doe je aan online business planning te doen. 

Wat is online business planning?

Online business planning is het opstellen of aanpassen van een online businessplan. Om je online bedrijf te starten, online te laten groeien en schalen of te laten overleven. Hoe uitgebreid je online businessplan moet zijn hangt vooral af van voor wie je het schrijft. 

Meer: ‘Wat is een rechtsvorm?’ , ‘Wat is een eenmanszaak?’ en ‘Wat is het Starter Model Canvas©?’

De volgende vraag is dan: ‘Wat is een online businessplan?’ om online te kunnen starten of online te kunnen groeien en schalen met je virtuele eenmanszaak.

Tony de Bree

 

 

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl