Wat is een online businessplan?

Wat is een online businessplan - door Tony de Bree

View Post

Goedemorgen,

als je online wilt gaan starten als zelfstandig ondernemer met je virtuele eenmanszaak of online wilt gaan groeien en schalen, heb je eigenlijk alleen maar een online businessplan nodig. 

Wat is een online businessplan?

“Een online businessplan, ook wel online bedrijfsplan of online ondernemingsplan genoemd, is een plan dat wordt gemaakt bij het starten van je online bedrijf of als je je online bedrijf wilt veranderen of moet veranderen vanwege een crisis bijvoorbeeld. In het plan wordt omschreven wat je online bedrijf gaat doen, waarom, voor welke klanten en welke stappen er nodig zijn om het online bedrijf op te richten, online te laten groeien en schalen of te laten overleven. Een online businessplan beantwoordt de vraag of je online bedrijf levensvatbaar is.

Meer: ‘Wat is een rechtsvorm?’ , ‘Wat is een eenmanszaak?’ en ‘Wat is het Starter Model Canvas©?’

De volgende vraag is dan: ‘Wat moet er in mijn online businessplan?’ om online te kunnen starten.

Tony de Bree

Weten hoe jij succesvol online kunt starten, groeien en schalen met digital marketing?

Als u meer wilt weten over hoe jij succesvol online kunt starten en online kunt groeien en schalen met digital marketing en visual content, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

12 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!