Ik ga online starten in crisistijd

Online starten in crisistijd door Tony de Bree

Ik ga online starten in crisistijd.

Twijfel niet door deze crisis als je online voor jezelf wilt beginnen. In deeltijd zoals ik vanaf 2001 heb gedaan of full-time, zoals ik na 2011 als ‘corporate refugee’ heb gedaan Doe wel vooraf goed je huiswerk en maak een kort en goed online business plan. Leer hoe je een online bedrijf start als zzp’er met meer inkomen, minder kosten en minder risico in twee stappen:

Stap 1: luister naar dit nieuwe luisterboek.

download-1001x687-3-1

Geld verdienen met je zelf 2.0 (luisterboek)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€ 9,99

Je eigen bedrijf online starten als zzp’er tijdens deze crisis en tijdens de grote ontslaggolf als afgestudeerde student, manager of medewerker b.v, betekent vooral dat je goed je huiswerk moet doen voordat je online begint. Waarom? Omdat er al heel veel zzp’ers, startups, scale-ups en MKB-bedrijven proberen online geld te verdienen en er een online shakeout aan de gang is. Zeker als je wilt beginnen als zzp’er als zoveelste online adviseur, online trainer of online coach. Of als je de zoveelste webshop wilt beginnen.

Meer: Wat is de online gig economy?, Wat zijn virtuele diensten? & Wat zijn digitale producten?

Stap 2: Koop het doe-het-zelf e-book.

In luisterboeken heb je natuurlijk geen plaatjes, canvassen of checklists om een stappenplan te maken en uit te voren. Dat krijg je allemaal wel in de e-book versie van ‘Geld verdienen met jezelf’:

Je eigen online bedrijf starten tijdens een crisis zoals nu en die crisis als zzp’er ook overleven, betekent dat je goed je huiswerk online moet doen en blijven doen en het juiste idee moet kiezen waar je zo snel mogelijk het verschil kunt maken in het leven van een bepaalde groep online klanten, een digitale niche.

En je moet voortdurendkijken waar je online geld mee verdient en waar je online & offline geld aan uitgeeft. En vervolgens op tijd moet stoppen met bepaalde activiteiten je business model en je verdienmodel moet pivoten inclusief je hele organisatie….voordat het te laat is.

Nog meer tips, kijk op www.ikgaonlinestarten.nl of lees blogs en kijk naar kort video’s over Tips & tricks, virtuele diensten en digitale producten in de online gig economy.

Leer snel hoe jij succesvol je online bedrijf kunt beginnen in crisistijd als zzp’er.

Wil je snel en op tijd leren hoe je als zzp’er online ondernemer als online freelancer, als digital nomad en/of vanuit huis succesvol je online bedrijf kunt beginnen? Stuur mij dan hier een e-mail of bel mij op 06-34387806 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!