Wat is een overlevingsplan?

Wat is een overlevingsplan door Tony de Bree

View Post

Overlevingsplan

Veel grote en kleine ondernemers zitten in de problemen door Corona en moeten snel een overlevingsplan maken om niet failliet te gaan. Wat is een overlevingsplan eigenlijk? 

Een overlevingsplan is een businessplan dat erop gericht is om je in problemen verkerende onderneming (gedeeltelijk) te laten voortbestaan, te continueren of te stoppen door je bestaande businessmodel, je organisatie en je bottom line snel aan te passen.”

Door slim online te starten en online te groeien en te schalen met je virtuele eenmanszaak of met een virtuele organisatie in het algemeen, voorkom je grote financiele problemen en als het goed is, hoef je dan ook nooit een overlevingsplan te schrijven. 

En dat is toch goed nieuws?

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.