‘Making Money Online While Working From Home’, Venture Café, donderdag 4 maart 2021

Hoi! Hoe gaat het vandaag?

Sinds het begin van de Corona-crisis in 2020 hebben veel starters, zzp’ers, lokale winkeliers, MKB-bedrijven en oprichters van startups moeten leren hoe ze vanuit huis geld kunnen verdienen.

Meer: ‘7 digitale trends voor ondernemers in 2021’‘Wat is een online businessplan?’

Digitale break-out sessie van 18.00 – 19.00 uur.

In deze digitale break-out sessie (in het Engels) van 18:00 – 19:00 uur op donderdag 4 maart 2021, laat ik je zien hoe je online geld kunt verdienen door thuis te werken met je eigen digitale blueocean strategie, digitale diensten, digitale producten en je eigen ‘online businessplan’ zonder externe financiering.

Bonus: als je meedoet aan deze digitale breakout-sessie, ontvang je een digitale kopie van het Startup Model Canvas© (in het Engels) inclusief alle uitleg per onderdeel in het Engels en gratis tips over hoe je snel je eigen persoonlijke ‘online businessplan’ maakt en invoert.

Schrijf je nu in.
Schrijf je nu hier in voor deze nieuwe ‘# cutthecrap-sessie’ georganiseerd door het Venture Cafe.

Best regards,
Tony de Bree

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.