Een online bedrijf starten als 45-plusser

Gratis klusadvies voor online starters & zzp’ers op basis van je LinkedIn profiel door Tony de Bree

Een online bedrijf starten als 45-plusser.

De wereld om ons heen verandert snel sinds het begin van de Covid-19 pandemie. Dit heeft ook gevolgen voor rollen en functies in bedrijven en voor de benodigde soft- en hard skills.

En dat geldt zeker ook voor online starters en zzp’ers zoals ikzelf toen ik in 2001 als 45-plusser mijn online bedrijf startte, toen nog in deeltijd.

Ben je benieuwd hoe jij  als 45-plusser en zzp’er een online bedrijf in 2022 zou kunnen starten? Om succesvol online te kunnen ondernemen in De Online Kluseconomie?  En welk A la carte hybride leerprogramma met welke modules jou ‘just-in-time’ en op maat je zou kunnen helpen als 45-plusser op de nieuwe arbeidsmarkt of eigenlijk klusmarkt in verschilllende rollen?

Meer: Wat is de online kluseconomie?, Online starten met het starter model canvas  & Wat is A La Carte Leren voor zzp’ers en online starters? 

Extra online klussen van Tony om Corona te overleven. 

Sinds het begin van Corona, heb ik om extra inkomen te generen met side-hustles online deze online klussen opgepakt. En ik ben ook on-demand relevante dingen gaan leren.

Ik hoor graag wat je dromen zijn, we kijken samen naar je achtergrond en mogelijkheden en geef je vrijblijvend een passend on-demand 45-plus leeradvies.

JA, IK WIL GRAAG WERK- EN LEERADVIES OP MAAT OP BASIS VAN MIJN LINKEDIN-PROFIEL

  Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

  About the Author: Tony de Bree

  Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

  You might like

  Geef een antwoord

  Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Van: Tony de Bree

  KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

  error: Content is protected !!