Online starten met het Starter Model Canvas©

Wat is het starter model canvas - door Tony de Bree

View Post

Online starten met het Starter Model Canvas©.

Snelheid is een van de belangrijkste criteria om succesvol online te kunnen starten, groeien en schalen in de online kluseconomie en zo deze Coronacrisis te kunnen overleven. 

Dan heb je dus tools, hulpmiddelen, nodig die je helpen om snel analyses te maken en snel je online business model, je online verdienmodel, je lean & mean organisatie en je unieke ecosysteem te analyseren en aan te passen waar nodig.

Het Starter Model Canvas© is

‘een eenvoudig hulpmiddel waarmee je snel vanuit snel betalende klanten gezien en op basis van waar je zelf goed in bent en een uniek online ecosysteem je online kunt starten of je starter business model en vooral je verdienmodel snel kunt aanpassen’. 

Nieuw: Gratis klusadvies voor online starters & zzp’ers & Gratis leeradvies voor online starters & zzp’ers.

Ik gebruik het zelf voor wat ik mijn ‘virtuele eenmanszaak’ noem sinds is in 2001 online ben gestart als mijn eigen ‘online plan-b’ (zie hier). Een voorbeeld van een actuele toepassing van het Starter Model Canvas© is De Virtuele Eenmanszaak©. over hoe ik in 2001 startte met online geld verdienen naast mij vaste baan. En wat ik nu ook weer ben gaan doen sinds het begin van de Coronacrisis. 

Meer weten over hoe jij het Starter Model Canvas© kunt gebruiken om online te starten, te groeien en te schalen geld in de online kluseconomie? 

Wil je meer weten over hoe jij het Starter Model Canvas© kunt gebruiken om online te starten, te groeien en te schalen in de online kluseconomie, email dan via dit formulier je mobiele nummer en de link naar je linkedin-profiel. Dan maken we direct een afspraak voor een online intakegesprek.

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!