Interview op FM.nl: ‘Groeien moet niet. Op weg naar een nieuwe business mindset’.

Interview op FM.nl ‘Groeien moet niet Op weg naar een nieuwe business mindset

View Post

Goedemorgen,

op 1 december verscheen een mooi interview door Jeppe Kleyngeld van fm.nl over ‘Groeien zonder  te groeien’. Een nieuwe economisch systeem is mogelijk als we afkicken van onze groeiverslaving, zegt voormalig bankier Tony de Bree. 

Lees ook: ‘Waarom ‘groeien zonder te groeien?’, ‘Pernille la Lau van ‘Koffietijd’ in ‘Groeien zonder te groeien’ & ‘Richard Otto over ‘Groeien zonder te groeien’.  

Sinds het begin van de coronacrisis zijn veel ondernemers in de problemen gekomen doordat ze zich hebben laten aanpraten dat hun bedrijf kosten wat het kost moet groeien. Daarom hebben ze zich vaak diep in de schulden gestoken en zich afhankelijk gemaakt van externe financiering waaronder investeerders. Allemaal volgens het oude ‘groeien moet-model’, waarin winstmaximalisatie en aandeelhouderswaarde centraal staan.

Lees hier verder: 

https://lnkd.in/e4VK7CC

En schaf het boek hier aan: 
Mb:
https://lnkd.in/eg4b3FR

Bol:
https://lnkd.in/eCb2xhT

Later!

p.s. Volg me op Linkedin of op Instagram

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!