Wat is bedrijfseconomie?

Wat is bedrijfsecononomie door Tony de Bree

Om succesvol online je eigen bedrijf te kunnen starten en online te laten groeien en schalen heb je ook relevante kennis en ervaring van bedrijfseconomie nodig. Bedrijfseconomie is in het kort de economische kant van de bedrijfskunde en/of de bedrijfskundige kant van de economie.

Wat is bedrijfseconomie:

Bedrijfseconomie is een vakgebied in de toegepaste economie dat economische theorie en kwantitatieve methoden gebruikt om zakelijke ondernemingen en de factoren die bijdragen aan de diversiteit van organisatiestructuren en de relaties van bedrijven met arbeids-, kapitaal- en productmarkten te analyseren.

Lees:  ‘Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie in 2021?’”Wat is persoonlijk right-skilling?’‘Wat is jezelf toekomstbestendig maken?’‘Hoe overleef je als zelfstandig consultant, trainer en coach de tweede lockdown?

Naast kennis evan micro-economie is vooral kennis van en ervaring met bedrijfseconomie van het grootste belang.

Leren hoe jij succesvol online kunt starten, groeien en schalen?

Als je meer wilt weten over hoe jij succesvol online kunt starten en online kunt groeien en schalen, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!