Right-skilling belangrijker dan ooit voor zzp’ers in de online kluseconomie

Right-skilling belangrijker dan ooit voor zzp’ers in de online kluseconomie.

Veel professionals en bedrijven uit de oude normaal ‘Groeien moet’ industrie waaronder grote opleidingsinstituten, corporate arbeidsmarktadviseurs, loopbaancoaches en corporate HR-afdelingen, hebben het vooral over skilling, reskilling & upskilling.

Wat ze dan vaak bedoelen is ‘corporate upskilling’. Want daar hebben ze als instituut inclusief hun docenten met hun lesmateriaal verstand van en daar verdienen ze hun geld mee. Of ‘verdienden’ moet je zeggen in de oude normaal economie. |

Wat is right-skilling?

Maar waar je je nu op moet richten als online starter of zzp’er is om geen kostbare tijd, geld en energie te verspillen met zombie-opleidingen. Je moet je richten op persoonlijke right-skilling. Wat is right-skilling?

“Right-skilling betekent dat jij op basis van je persoonlijk competency-profiel en de reele kansen in de werkmarkt zo snel mogelijk de juiste skills leert die jij nodig hebt om je slaagkans op die werkmarkt te vergroten”.

Meer: Wat is de on-demand economie?, Wat zijn future skills voor online starters? en ‘Wat is a A la carte leren?’

En dat geldt nog veel meer in de online kluseconomie.

Wat ik al sinds 2001 als ‘plan-b’ heb gedaan en sinds eind 2011 fulltime doe sinds ik opleidingen en leren zelf moet betalen als zzp’er, is een persoonlijk right-skilling plan opstellen op basis van relevant leven lang leren en dat plan snel uit voeren.

Wat is een persoonlijke right-skillingplan? Dat is een kort plan dat gebaseerd is op relevant leven lang leren waardoor in on-demand die soft- en hard skills en methoden en tools leer waarmee ik ook in crisistijd kan overleven en mijn rekeningen kan betalen.

Voor mij persoonlijk is dat onderdeel van mijn minimalistische levenswijze en minimalistisch ondernemerschap en ik doe dat vooral met on-demand learning online.

Gemiddeld 2-3 uur per dag sinds het begin van de Corona-pandemie! Wanneer, waar en hoe lang ik maar wil met Tutorials, online video cursussen, zelfstudie, opdrachten en persoonlijke business coaching op afroep, ‘on-demand’.

Neem nu contact op voor jouw persoonlijk right-skilling plan.

Wil jij meer weten over jouw persoonlijke right-skilling plan naast je vaste baan of full time, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Succes en sterkte als je vaste baan op de tocht staat.
Tony de Bree

p.s.

Volg me op LinkedIn of op Instagram.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!