Online starten op vakantie in 3 stappen

Online starten op vakantie in 3 stappen door Tony de Bree - 2

Online starten op vakantie in 3 stappen.

Veel managers, medewerkers, studenten, zzp’ers en andere ondernemers zijn sinds het begin van de Corona-pandemie online gestart en proberen het hoofd boven water te houden. De concurrentie is enorm in de online kluseconomie, dus je moet geen kostbare tijd, geld en energie verspillen. En dat hoeft ook niet: start online tijdens je vakantie voor weinig geld in deze drie stappen:

Stap 1: luister naar dit nieuwe luisterboek.

download-1001x687-3-1

Geld verdienen met je zelf 2.0 (luisterboek)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€ 9,99

Online starten op vakantie naast je vaste baan als executive, manager of medewerker betekent vooral dat je goed je online huiswerk moet doen voordat je begint. Waarom? Omdat er al heel veel ondernemers sinds het begin van de Corona-pandemie online zijn gaan starten of nog willen gaan starten als de zoveelste online adviseur, online trainer of online coach. Of de zoveelste webshop beginnen.

Meer: Wat is de online gig economy?, Wat zijn virtuele diensten? & Wat zijn digitale producten?

Stap 2: Koop het doe-het-zelf e-book.

In het nieuwe luisterboek, heb je geen plaatjes, canvassen of checklists om een stappenplan te maken en uit te voeren. Die praktische canvassen, tabellen en checklists krijg je allemaal wel in de e-book versie van ‘Geld verdienen met jezelf’:

download-634x982-2

Geld verdienen met jezelf (E-Book)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€ 9,99

Inclusief gratis checklists en tabellen die je kunt afdrukken en gebruiken

Je eigen online bedrijf starten tijdens een crisis zoals nu, betekent dat je goed je huiswerk online moet doen en blijven doen en het juiste idee moet kiezen waarmee je zo snel mogelijk het verschil kunt maken in het leven van een bepaalde groep online klanten, een digitale niche.

En je moet voortdurend kijken waar JIJ online geld mee verdient en waar JIJ online & offline geld aan uitgeeft. En vervolgens moet je op tijd stoppen met bepaalde activiteiten en je business model en je verdienmodel en dus je hele Starter Model Canvas snel aanpassen….voordat het te laat is.

Stap 3: als je in Nederland op vakantie bent.

Mocht je toch liever een boek in handen hebben (zoals ik vaak zelf trouwens…), dan is de paperback ook nog steeds online te koop en die heb je dan binnen 1 dag op je vakantieadres in Nederland binnen:

download-1470x1312-1

Geld verdienen met jezelf (paperback)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€15,00

Leer snel hoe jij succesvol snel online kunt starten waar en wanneer je maar wilt?

Wil je snel en op tijd in je eigen tempo en waar je ook maar wilt leren hoe je als online ondernemer naast je vaste baan of full-time als online freelancer, als digital nomad en/of vanuit huis succesvol online kunt starten, groeien en schalen met je virtuele eenmanszaak? Stuur mij dan hier een e-mail of bel mij op 06-34387806 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!