Gratis e-book voor online starters

Gratis e-book voor online starters door Tony de Bree

Gratis e-books voor online starters

Je eigen online bedrijf beginnen is een droom voor veel managers & medewerkers sinds het begin van Corona. Er komt wel veel bij kijken, vooral in tijden van crisis zoals nu. Daarom help ik je op basis van mijn eigen ervaringen vanaf 2001 en full-time vanaf 2011 met gratis e-books voor online starters, tips en slimme oplossingen om goed voorbereid online van start te gaan en deze crisis te overleven.

Om te kijken of online starten echt iets voor je is, raad ik je aan niet te veel geld uit te geven en deze stap eerst te zetten:

Stap 1: luister naar dit nieuwe luisterboek.

download-1001x687-3-1

Geld verdienen met je zelf 2.0 (luisterboek)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€ 9,99

Je eigen bedrijf online starten naast je vaste baan als executive, manager of medewerker betekent vooral dat je goed je huiswerk moet doen voordat je begint. Waarom? Omdat er al heel veel ondernemers sinds het begin van de Corona-pandemie geld te verdienen als de zoveelste online adviseur, online trainer of online coach. Of de zoveelste webshop beginnen.

Meer: Wat is de online gig economy?, Wat zijn virtuele diensten? & Wat zijn digitale producten?

Stap 2: Koop het doe-het-zelf e-book.

In luisterboeken heb je geen plaatjes, canvassen of checklists om een stappenplan te maken en uit te voeren. Die praktische canvassen, tabellen en checklists krijg je allemaal wel in de e-book versie van ‘Geld verdienen met jezelf’:

download-634x982-2

Geld verdienen met jezelf (E-Book)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€ 9,99

Inclusief gratis checklists en tabellen die je kunt afdrukken en gebruiken

Je eigen online bedrijf starten naast je vaste baan als plan-b bv tijdens een crisis zoals nu, betekent dat je goed je huiswerk online moet doen en blijven doen en het juiste idee moet kiezen waarmee je zo snel mogelijk het verschil kunt maken in het leven van een bepaalde groep online klanten, een digitale niche.

En je moet voortdurend kijken waar je online geld mee verdient en waar je online & offline geld aan uitgeeft. En vervolgens op tijd stoppen met bepaalde activiteiten en je business model en je verdienmodel snel aanpassen….voordat het te laat is.

Mocht je toch liever een boek in handen hebben, dan is de paperback ook nog steeds online te koop:

download-1470x1312-1

Geld verdienen met jezelf (paperback)

Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst

€15,00

Leer snel hoe jij succesvol je online bedrijf kunt beginnen naast je vaste baan.

Wil je snel en op tijd in je eigen tempo en waar je ook maar wilt leren hoe je als online ondernemer naast je vaste baan of full-time als online freelancer, als digital nomad en/of vanuit huis succesvol je online bedrijf kunt beginnen? Stuur mij dan hier een e-mail of bel mij op 06-34387806 voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @Ikstartonline @2urigewerkdag@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!