Co-working thuis met je partner

Co-working thuis met je partner - tips door Tony de Bree

Co-working thuis met je partner.

Doe je ook aan co-working thuis met je partner? Gebruik dan de praktische tips uit dit nieuwe doe-het-zelf e-book over hybride werken, thuiswerken en online werken.

Co-working thuis met een partner is sinds het begin van Corona voor veel mensen dagelijkse kost geworden. Als je snel relevante kennis en ervaring op wilt doen over co-working thuis met je partner, gebruik daarom dit nieuwe on-demand fast learning, een on-demand zelfstudiepakket op basis van een praktisch e-book: en praktische checklists:

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8.99

Inhoudsopgave:

– De voordelen van thuiswerken

– De uitdagingen van thuiswerken

– Hoe richt je een thuiskantoor in?

– Thuiswerken met een partner.

– Thuiswerken met kinderen.

– Hoe manage je medewerkers op afstand?

– Hoe beoordeel je medewerkers op afstand?

Meer: Relevant leven lang leren in 2023, Wat is de online kluseconomie? & Wat is de online shakeout?

Daarbij profiteer je van de lessen die zijn geleerd sinds de introductie van hybride werken, thuiswerken en managen op afstand van medewerkers en beoordelen van medewerkers op afstand in de jaren negentig van de vorige eeuw.

Wat veel mensen niet weten, is dat er al sinds de jaren negentig van de vorige eeuw veel hands-on managementervaring is opgedaan met hybride werken, effectief online thuiswerken, effectief online vergaderen en remote management binnen grote corporates en multinationals, ook in de bancaire sector. Inclusief bij mijn vroegere werkgever ABN Amro en mijn eigen afdeling tussen 1993-1997 (zie hier). Die lessen kun je ook vinden in dit nieuwe doe-het-zelf zelfstudiepakket.

Als bonus bij dit doe-het-zelf-pakket kun je een een gratis multiple-choice test afleggen, kun je de checklists uit de verschillende hoofdstukken gratis downloaden en printen voor persoonlijk gebruik en kun je een datum uitkiezen voor een gratis 1-uur virtual class.

De-nieuwe-normaal-economie-Hybride-werken-en-thuiswerken-voor-managers-en-medewerkers-door-Tony-de-Bree-mockup

De nieuwe normaal economie

Hybride werken en thuiswerken voor managers en medewerkers

$8.99

Plan een belafspraak.

Heb je vragen over effectief werken, effectief online vergaderen en effectief online werken in teams, stuur me dan een email met dit formulier inclusief je mobile nummer, dan maken we direct een belafspraak:

Error: Contact form not found.

Hartelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands:

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!