Hoe kies ik de voor mij als online starter beste rechtsvorm?

Wat is een rechtsvorm door Tony de Bree

View Post

Goedemorgen,

veel online starters vragen me ‘hoe kies ik de voor mij beste rechtsvorm?’ Het kiezen van de voor jou als online starter of ondernemen beste rechtsvorm hangt af van een aantal factoren.

  • Start je alleen of met meerdere personen?
  • Wil je privé aansprakelijk zijn of juist helemaal niet?
  • Welke diensten en of producten ga je aan klanten leveren?
  • Aan welk type klanten ga je diensten en/of producten leveren?

Lees ook: ‘Wat is een rechtsvorm?’, ‘Wat is een eenmanszaak?’ & “Wat is de virtuele eenmanszaak?’

Daarnaast zijn aan de 9 verschillende rechtsvormen ook nog verschillende belastingvoordelen en verschillende financiele en andere verplichtingen verbonden. 

Tony de Bree

p.s. Als je als zzp’er online geld wilt verdienen en je hebt ‘Geld verdienen met jezelf’ aangeschaft, dan heb je samen met ‘Overlevingsstrategie voor startups’ alles wat je nodig hebt trouwens.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!