Een succesvol online platform starten, hoe doe je dat echt?

Een succesvol online platform starten Hoe doe ik dat door Tony de Bree

Veel ondernemers willen een succesvol online platform starten en vragen zich af een succesvol online platform starten, hoe doe ik dat? Op die vraag geeft dit artikel antwoord.

De online economie wordt gedomineerd door mega-online platforms. Daarom wordt er ook gesproken over de online platform economie.

Wat is een online platform?

‘Een online platform is een online marktplaats, ook wel digitaal platform of e-marktplaats genoemd, dat aanbieders en vragers van producten en diensten bij elkaar brengt.’

Als je een succesvol online platform wilt starten en wilt laten groeien, ben jij de online platform regisseur die vraag en aanbod van al die mensen en organisaties matcht.

Je bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de aanbieders op het online platform, de klanten op het online platform, of er op tijd geleverd wordt, of er op tijd betaalt wordt en waar marktpartijen heen moeten in geval van problemen.

Aansprakelijkheid is dus een belangrijk onderwerp wat je goed moet afdekken voordat je overweegt een online platform te beginnen.

Lees: Wat is de on-demand economie?,  

Neem contact op.  

Als je meer wilt weten over hoe jij , stuur me dan hier een email met je LinkedIn-profiel en je telefoonnummer, dan maken we snel een belafspraak.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s. Laten we contact maken op LinkedIn, volg me op Instagram en op Twitter: @ikstartonline, @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!