Wat is WordPress?

Wat is wordpress door Tony de Bree

Goedemorgen,

een van de meest gebruikte software-tools om online blogs te starten of e-commerce websites is WordPress. Wat is WordPress?

WordPress is een gratis en open-source contentmanagementsysteem dat is geschreven in PHP en is gekoppeld aan een MySQL- of MariaDB-database. Functies omvatten een plug-in-architectuur en een sjabloonsysteem, in WordPress aangeduid als Thema’s

Al mijn sites waaronder www.ikgaonlinestarten.nl zijn gebaseerd op WordPress. Dus daarom deel ik al mijn ervaringen en tips over WordPress met je op deze site. Inclusief hoe je bv je WordPress-site beter kunt beveiligen.

Meer weten over WordPress? Bookmark dan deze blogs.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!