Wat zijn printables?

Wat zijn printables door Tony de Bree

Goedemiddag,

vanaf het begin van de Coronacrisis werken we veel thuis en zijn veel boekhandels dicht en moet je soms lang wachten op bezorging van je nieuwe agenda, je planners en andere hulpmiddelen die je dagelijks prive en zakelijk gebruikt om je leven te ordenen en te plannen.

Maar er zijn alternatieven, namelijk digitale ‘substituten’. Vanaf ‘Geld verdienen met jezelf’ (bij het boek en het e-book, niet bij het luisterboek) zitten er bij al mijn werkboeken/doe-het-zelf boeken verschillende soorten gratis ‘printables’.

Wat zijn printables?

Printables zijn een digitale producten die je kunt downloaden en afdrukken waaronder planners, dagboeken, checklists, to-do-lists, werkboeken, canvassen zoals het starter model canvas, stickers, kunstafdrukken, kleurplaten, puzzels en nog veel meer”.

Het downloaden en afdrukken van printables kan je veel tijd, energie en geld schelen en verhoogt je eigen productiviteit en daarmee de slaagkans van je online bedrijf.

Heb je vragen over de printables bij mijn boeken of zoek je een bepaalde printable om online te starten en te kunnen groeien? Bel me dan op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!