Wat zijn organisatiekosten?

View Post

Hallo, hoe gaat het? 

Veel grote en middelgrote bedrijven verkeren sinds het begin van Covid-19 in grote financiële problemen. Een van de problemen waarmee ze worden geconfronteerd, is dat hun zogenaamde niet-noodzakelijke ‘organisatiekosten’ veel te hoog zijn. Maar wat zijn ‘organisatiekosten’ eigenlijk?

Organisatiekosten zijn de kosten of uitgaven voor het opzetten van een organisatie en het runnen van een organisatie, gemeten in geld, tijd en energie

 

Meer blogs lezen over ‘bedrijfsfinanciering 2.0’? Klik hier

Neem nu contact op.

Als je een vraag of verzoek hebt over hoe je ICT kunt gebruiken om je organisatiekosten te verlagen, hoe je de beste overlevingsstrategie voor je bedrijf kunt bepalen en hoe je je bedrijf snel kunt herontwerpen met behulp van ICT, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806 (whatsapp), Skype me via tony.de.bree of email me hier.

Tot snel,
Tony

p.s Let’s connect op LinkedIn of op Instagram.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op