Wat is een e-cover?

Hey hoe gaat het? 

Wat is een e-cover eigenlijk? 

Een e-cover is de electronische kaft van je boek, je e-book of van een ander digitaal product of van een digitale dienst. 

Meer: ‘Geld verdienen met de virtuele eenmanszaak’  en ‘Wat is een solopreneur?’

Omdat een e-book of een luisterboek een digitaal product is dat je niet kunt aanraken, is het verstandig om het toch te visualiseren. En daar gebruik je e-covers voor. Op deze manier zijn e-covers dus onderdeel van je online marketing voor je digitale producten of diensten

In sommige gevallen kunnen je klanten zowel een boek als een e-book versie van je boeken aanschaffen of tegenwoordig vaak zelfs ook verkorte audioboeken. Die worden steeds populairder. 

Wil jij e-covers gebruiken in jouw online business?

Als ik je kan helpen met jouw boek of e-book promotie & marketing of van je online services met je boeken, aarzel dan niet om me te bellen via Skype op tony.de.bree of wa via 06-34387806.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Je kunt me hier ook volgen op LinkedIn of op Instagram.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!