Wat is een digitaal product? Bijgewerkt: 21 September 2023

Wat is een digitaal product door Tony de Bree

Sinds het begin van de Covid-19-crisis heb ik, net als veel eigenaren van kleine bedrijven, mijn bedrijfsmodel en vooral mijn inkomstenmodel snel moeten veranderen. Daarbij spelen online diensten op maat en het maken en verkopen van digitale producten een doorslaggevende rol.

Maar wat is een digitaal product eigenlijk?

Een digitaal product, ook wel een digitaal goed of e-goed genoemd, is een immaterieel goed dat in digitale vorm bestaat. Voorbeelden zijn e-books, software, downloadbare muziek, audioboeken, online video’s, afbeeldingen, online tutorials, logo’s, planners, checklists en werkboeken.

Lees:  ‘Succesvol ondernemen in de betekeniseconomie in 2021?’, ”Wat is persoonlijk right-skilling?’, ‘Wat is jezelf toekomstbestendig maken?’& ‘Hoe overleef je als zelfstandig consultant, trainer en coach de tweede lockdown?

Maak vandaag nog een afspraak.

Als u meer wilt weten over hoe jij vanuit huis online geld kunt verdienen met digitale producten als luisterboeken, e-books of software, aarzel dan niet om mij te bellen op 06-34387806, neem contact op met mij op Skype op tony.de.bree of e-mail mij hier

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nedederlands: @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

10 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!