Wat is bedrijfsfinanciering?

Wat is bedrijfsfinanciering door Tony de Bree

Als je op Internet ‘bedrijfsfinanciering’ op zoekt, krijg je de indruk dat het uitsluitend om externe financiering in de vorm van bankleningen, subsidies en investeringen van aandeelhouders zou moeten gaan. Dat is niet het geval. Want wat is bedrijfsfinanciering wel?

Bedrijfsfinanciering is financiering die je nodig hebt om je (online) bedrijf winstgevend (rendabel)  van de grond te laten komen en zelfstandig aan je financiële en organisatorische verplichtingen te kunnen voldoen en blijven voldoen.

In het starter model canvas, is je bedrijfsfinanciering het resultaat van 1) je online inkomstenstromen, je online verdienmodel, 2) je kostenstructuur met je noodzakelijke kosten en 3) je financieringsstrategie.

Meer weten ook gezonde bedrijfsfinanciering?

Wil je meer weten over of en hoe jij  kunt overleven, je burn rate snel kunt verlagen en online geld kunnen verdienen met b.v. online diensten en digitale producten, email dan via dit formulier je mobiele nummer en de link naar je linkedin-profiel. Dan maken we direct een afspraak voor een online intakegesprek.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!