Video sales & marketing skills cruciaal voor online starters

Video sales & marketing skills cruciaal voor online starters door Tony de Bree

Video sales & marketing skills cruciaal voor online starters.

Sinds het begin van de Corona-pandemie in 2020 is video marketing en zijn video marketing skills die daarmee te maken hebben nog veel belangrijker geworden dan daarvoor als je succesvol online wilt starten, vanuit huis online geld wilt verdienen of je online business wilt groeien & schalen.   

Tijdens Corona heb ik geleerd wat verschillende soorten video’s zijn, hoe je verschillende soorten video’s kunt scripten en hoe je ze snel en goedkoop kunt laten maken. Ik gebruik ze onder andere ook op LinkedIn: kijk maar naar de voorbeelden onder mijn LinkedIn-profiel

Meer: ‘Wat is de on-demand economie?’, ‘Wat zijn future skills voor online starters?’, ‘Wat is een pitchvideo?’‘Wat is lokale marketing?’‘Wat is lokale video marketing?’ ‘Wat is de virtuele eenmanszaak?’ 

Video marketing skills zijn cruciaal om succesvol online te kunnen starten, groeien en schalen. En dus een integraal onderdeel van je persoonlijke right-skilling en vooral je ‘digital right-skilling’. Als je tenminste succesvol wilt gaan ondernemen in de nieuwe ‘social distancing economie’.

Volg daarom ‘video marketing school’ voor praktische tips over hoe jij snel en tegen lage kosten kunt leren hoe jij video marketing kunt inzetten om succesvol hybride te gaan ondernemen of zelfstandig online geld te gaan verdienen met verschillende soorten video marketing en video’s in je Starter Model Canvas© (zie www.ikgaonlinestarten.nl). 

Meer weten over hoe jij als online starter snel de juiste video marketing skills kunt leren inclusief social video marketing op LinkedIn? Stuur me dan nu een e-mail via dit formulier of via de contactbutton rechtsonder op deze site.

Later.

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag@ikstartonline@wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!