Gratis online survival training voor zzp’ers

Wat is een overlevingsplan door Tony de Bree

View Post

Gratis online survival training voor zzp’ers.

Grote en kleine zelfstandige ondernemers waaronder veel zzp’ers zitten in de problemen door Corona en moeten snel een online overlevingsplan maken om niet failliet te gaan en online te kunnen gaan starten, groeien en schalen.

Lees ook: Wat is de online kluseconomie? Online starten met het starter model canvas,  

Wat is een online overlevingsplan eigenlijk? 

Een online overlevingsplan is een online businessplan dat erop gericht is om je in problemen verkerende onderneming (gedeeltelijk) te laten voortbestaan, te continueren of te stoppen door je bestaande businessmodel, je organisatie en je bottom line snel aan te passen of aan te vullen met online inkomsten.”

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!