Future skills voor zzp’ers & online starters in 2022

Wat zijn future skills voor online starters door Tony de Bree

Future skills voor online starters & zzp’ers. 

Er wordt online en offline veel gesproken over future skills en er worden verschillende definities gegeven. Wat zijn future skills eigenlijk?

Wat zijn future skills voor zzp’ers en online starters?

Future skills voor zzp’ers zijn relevante competenties (relevante kennis, relevante vaardigheden en relevante houdingen) die zzp’ers in de nabije en/of de verre toekomst nodig zullen hebben om in een snel veranderende en van technologie doordrongen maatschappij te kunnen leven en werken.

In dit geval dus future skills voor zzp’ers en online starters.

Meer: Wat is de on-demand economie?, Wat is de online kluseconomie? Gratis Persoonlijk WerkadviesGratis Persoonlijk Leeradvies

Afhankelijk van wat je nu en in de toekomst wilt gaan doen, heb je namelijk andere relevante future skills nodig. Wil je/kun je bij je huidige corporate werkgever blijven? Of wil je online gaan starten of ben je al een zelfstandig ondernemer, een zzp’er bv,  en wil je Corona overleven en online gaan starten, groeien en schalen?

In al die gevallen heb je een persoonlijke right-skilling plan voor online starters en zzp’ers nodig. Mede afhankelijk van je eigen leerstijl, of je haast hebt of niet en of de Corona-crisis nog lang duurt.

Neem nu contact op voor jouw persoonlijk right-skilling plan voor online starters en zzp’ers.

Wil jij meer weten over jouw persoonlijke right-skilling plan voor online starters & zzp’ers, bel me dan nu op 06-3487806 of nog beter, what’s app me eerst even, ok? Dan spreken we direct af.

Of kies Gratis Persoonlijk WerkadviesGratis Persoonlijk Leeradvies.

Vriendelijke groeten,
Tony de Bree

p.s.
Laten we contact maken op LinkedIn  en volg me op Instagram en op Twitter in het Nederlands: @2urigewerkdag, @wordpresszzpers en @dagboekbankier.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Van: Tony de Bree

KOOP: 'Geld verdienen met jezelf. Begin voor jezelf, doe waar je goed in bent en bepaal je eigen toekomst': Ebook Bol, Luisterboek Bol (2.0), Ebook op MB, Luisterboek MB.nl (2.0)Boek MB.nl

error: Content is protected !!