Disclaimer

Inhoud

De informatie die wordt verstrekt op ikgaonlinestarten.nl is ontleend aan bronnen die betrouwbaar mogen worden geacht. Voor de juistheid, volledigheid en actualiteit kan Tony de Bree Advies echter niet instaan. De gegeven informatie is uitsluitend indicatief. De informatie op deze site kan op ieder moment en zonder aankondiging worden gewijzigd.

Aansprakelijkheid

Aan de op deze site verstrekte informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Tony de Bree Advies kan niet garanderen dat deze site foutloos en ononderbroken functioneert en aanvaardt hiervoor geen enkele aansprakelijkheid. Tony de Bree Advies en overige leveranciers aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van ikgaonlinestarten.nl en de hiermee verstrekte informatie. Tony de Bree Advies aanvaardt ook geen enkele aansprakelijkheid voor de inhoud van sites die niet door Tony de Bree Advies zijn ontwikkeld en/of sites waarnaar wordt verwezen of die verwijzen naar de website van Tony de Bree Advies en/of geraadpleegde bronnen.

De Tony de Bree Advies is niet aansprakelijk voor enige schade ten gevolge van het gebruik (of het niet kunnen gebruiken) van ikgaonlinestarten.nl en de gedownloade informatie en/of websites. Daaronder valt ook – maar niet beperkt tot – schade als gevolg van niet aflevering of vertraging bij de aflevering van elektronische informatie en berichten, onderschepping of manipulatie van elektronische informatie en berichten door derden of door programmatuur/apparatuur gebruikt voor elektronische communicatie of voor overbrenging van virussen.

Verantwoordelijkheid

De gebruiker van ikgaonlinestarten.nl  is verantwoordelijk voor de keuze en het gebruik van de informatie. De informatie mag uitsluitend door de gebruiker zelf worden gebruikt. De gebruiker is verplicht aanwijzingen van Tony de Bree Advies omtrent het gebruik van websites en/of de informatie op te volgen. Tony de Bree Advies is bevoegd om door de klant op de website geplaatste content geheel of ten dele te verwijderen. Nederlands recht is van toepassing.

Vragen? Vul dan dit formulier in.

About the Author: Tony de Bree

Tony de Bree werkte 26 jaar in de financiële dienstverlening en maakte stap voor stap de transitie van manager naar succesvol ondernemer. Vanaf 2011 verdiende hij vanuit huis online geld met zijn ‘online plan b’ naast zijn vaste baan. In 2011 werd hij zelfstandig hybride ondernemer. Sinds het begin van de Covid-19 crisis helpt Tony corporates, startups, scaleups en ondernemingsraden 'on demand' om te overleven en te 'groeien zonder te groeien' in de betekeniseconomie.

You might like

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

NU KUN JE ME GEMAKKELIJK BEREIKEN ...

Hé, het is Tony hier. Wil je mij bereiken en vragen stellen? Gebruik de volgende sociale links en e-mailadres:

Social Media

Neem contact op